28/5/11

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Τα τελευταία σαράντα χρόνια καθοδηγεί τη χώρα ένα ιδιόμορφο, κοινωνικοπολιτικό κατεστημένο ανίκανης, κεντροδεξιάς εξουσίας και νοσηρής, αριστερής διανόησης. Η συνδυαστική τους συνύπαρξη μας έχει φέρει σήμερα στο περιθώριο της Ευρώπης και στην άκρη του γκρεμού. 

Καθώς η κρίση του συστήματος βαθαίνει, οι έντονες αντιθέσεις της νεοελληνικής κοινωνίας οξύνονται σε υπερθετικό βαθμό. Η οικονομική ύφεση οδηγεί μαζικά τους ανυπεράσπιστους εργαζόμενους του καθημερινού μόχθου στην ανεργία ενώ οι εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι της διεφθαρμένης κομματοκρατίας υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων την μονιμότητα και τους εξασφαλισμένους μισθούς τους. Ταυτόχρονα, αμέτρητοι τριτοκοσμικοί μετανάστες υποκαθιστώντας το ντόπιο και διορισμένο πλέον στο Δημόσιο, προλεταριάτο, περιφέρονται ανεξέλεγκτοι στους βρώμικους δρόμους της πρωτεύουσας.


Μέσα σε αυτό το ετοιμόρροπο πλαίσιο ακούω με αποστροφή όλο και συχνότερα ενορχηστρωμένες φωνές, που διαχωρίζουν την θέση της Ελλάδας από την Ευρώπη και διαδίδουν πως τάχα εμείς, οι ανάδελφοι της καθ’ ημάς Ανατολής, δεν έχουμε καμμία ουσιαστική σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Είναι βέβαια αδιανόητο για οποιονδήποτε κάτοχο της βασικής έστω παιδείας, να αντιμετωπίζεται η σύγχρονη Ελλάδα χωριστά από τον υπόλοιπο Δυτικό Κόσμο, με αφορμή οικονομικά προβλήματα κακοδιαχείρισης και χρέους.
Η Αρχαία Ελλάδα υπήρξε το λίκνο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και η πιο πολιτισμένη κοινωνία στην ιστορία της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα. Το Βυζάντιο υπήρξε για χίλια χρόνια η ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το νεότερο έθνος μας είναι στενά συνδεδεμένο με όλες τις εξελίξεις των τελευταίων δύο αιώνων πολιτικής διαμόρφωσης της ηπείρου. Η Ευρώπη δεν υπάρχει δίχως την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι που προπαγανδίζουν αυτές τις ανιστόρητες ανοησίες, είναι στην καλύτερη περίπτωση επιτήδειοι απατεώνες, που προσπαθούν να διαφυλάξουν άνομα προνόμια. Στην χειρότερη περίπτωση, είναι επικίνδυνοι εχθροί της πατρίδας που επενδύουν στην απομόνωση της χώρας από τους φυσικούς της συγγενείς. Όλοι αυτοί όπως και οι ομοϊδεάτες τους στα γερμανικά έθνη, είτε βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια της διοίκησης είτε στα κατώτερα λαϊκά στρώματα, πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και αδιαλλαξία.
Μην ξεγελιέστε από τους χαμηλούς τόνους μας. Πρέπει πλέον να σκεφτόμαστε με σοβαρότητα, τον πολιτισμένο τρόπο με τον οποίο θα απομακρύνουμε από τη γη των πατέρων μας τους ανθέλληνες μαζί με τους φίλους τους, ανεπιθύμητους αλλοδαπούς.  Είναι υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε την έξοδο από την Ευρωπαϊκή επικράτεια, όσων από τους "συμπολίτες" μας αισθάνονται Νότιοι και Ανατολίτες, Ασιάτες ή Αφρικανοί.

Γιατί εμείς, οι Έλληνες Ευρωπαίοι, αν και υπομένουμε με στωικότητα σήμερα τον εθνικό μας διασυρμό, δεν σκοπεύουμε να εγκαταλείψουμε τη χώρα...




Η εικόνα: Σχέδιο (1886) του Sir Lawrence Alma-Tadema (1836-1912), βασισμένο στον παλαιότερο πίνακά του The Pyrrhic Dance (1869).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λές τα αυτονόητα... Σάφως οι αλλοδαποί και οι προδότες πρέπει να απομακρυνθούν και το ζητάμε όλοι.

Ευχαριστώ που δίνεις ελπίδα λέγοντας ότι παρ'όλη την κατακρύλα που μας έχουν φέρει εμείς έχουμε πλήρη συναίσθηση και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή να τα πάρουμε ΟΛΑ πίσω και διπλά.

Κανένας Έλληνας να μην έχει κάτω το κεφάλι δεν είμαστε φτωχοί, στημμένο είναι, κανένας να μην σκύψει το κεφάλι του, είμαστε εμείς εδώ.
Και εσείς γραίκοι, ακολουθήστε μας όπως ακολουθούσατε τους προδότες και τα κόμματα σαν πρόβατα που είστε, αλλά εμείς δεν θα ικανοποιήσουμε τον καταλανωτισμό σας!

ΛΕΩΝ ΣΤ είπε...

Αδερφέ,

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από τους "ευρωπαίους ηγέτες" έχουν Ευρωπαϊκό Αίμα στις φλέβες τους.
Υποθέτω πάντως ότι με τον όρο "πολιτισμένο τρόπο" αναφέρεσαι στον κλασσικό Ελληνικό πολιτισμό.

καλλίμαχος είπε...

Μου φαίνεται πως η ευρωπαϊκή συνείδηση είναι υπόθεση λίγων ρομαντικών. Η εθνοαποδόμηση, που ξεκίνησε ως αντίδραση στον γερμανικό σοβινισμό και διαμορφώθηκε με την εθνολογική σύγχυση των μεταπολεμικών ακαδημαϊκών, συνεπικουρούμενη από την διεθνοποίηση του πλούτου και των πολιτισμικών προτύπων, έχει κάνει τους Ευρωπαίους να απολέσουν την εθνική τους ταυτότητα, πόσο μάλλον την ευρύτερη ευρωπαϊκή. Το σκοπιανό μας έδειξε πως η κοινή γνώμη στις κεντροευρωπαϊκές χώρες δεν γνωρίζει την ιστορία της Ευρώπης και δεν ενδιαφέρεται να κρατήσει το έδαφός της καθαρό από εξωγενείς επεμβάσεις και συμφέροντα. Όσο για την ελληνική οικονομία, μεγάλο ποσοστό Ευρωπαίων περιμένει την επικείμενη χρεωκοπία με την μνησικακία του νοικοκύρη προς τον ασύδοτο κακομαθημένο, παραβλέποντας την δική τους συμμετοχή στη διαφθορά του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

SUN W KNIGHT είπε...

Κάποτε θα συνέβαινε.
Εξαιτίας ενός ηλίθιου θα πρέπει να περιορίσω την δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού όλων των αναγνωστών.
Είναι γνωστό πως οι βλάκες είναι αήττητοι...

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι οτι οι λευκοι ειναι πια παρακμασμενοι μαλθακοι αστοι, φιλανθρωποι, τρομοκρατημενοι και πολιτικα ορθοι επιρεασμενοι απο τις αντιευρωπαικες ιδεες των εχθρων του λευκου ανθρωπου αντιρατσιστων. Δηλαδη γενοκτονημενοι απο τα νεγροασιατικα στιφη που θα τους φανε(κυριολεκτικα πολλοι απο αυτους ειναι ανθρωποφαγοι, οποιος εχει περασει απο αφρικη και καποιες ασιατικες χωρες το ξερει). Ο φυλετικος πολεμος οπως τον περιγραφει ο Χαουαρτ πικτων-λευκων θα αρχισει εντος ολιγου και εμεις δεν εχουμε πολλους σαν τον Κοναν για να επικρατησουμε. Να ξυπνησει ξαφνικα ο υπερανθρωπος πολεμιστης που περιγραφει ο Ομηρος μεσα στον νεοελληνα ειναι απιθανο, οπως και να γινει το ιδιο για τους απογονους των Βικινγκ και των Κελτων. Η μονη πλεον λυση επιβιωσης του λευκου πολιτισμου ειναι οι αγριοτεροι ανατολικοευρωπαιοι σλαυοι οι οποιοι δεν καταλαβαινουν και πολλα απο ανθρωπινα δικαιωματα, και το βαρβαρο αιμα τους μπορει να ενεργοποιηθει για να σωσει τον ετοιμοθανατο Ευρωπαικο κοσμο.

P A L A D I N είπε...

Sun Knight

πρόλαβα τα μηνύματα του πάνκη πριν τα διαγράψεις. Κάποτε έγραφες Η.Μ. για λίγους, μάλλον σε ανάλογα μονοπάτια θα πρέπει να κινηθείς και τώρα (με τη λογοκρισία του σχολιαμού).

Χαίρε.

Υγ. Αν είναι δυνατόν. να γράφει πάνκης.... "μετά τιμής"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από Black Wind,

Δε θα ασχοληθώ με τη βλακεία που δέσποσε σε αυτό το σχολιασμό, θα επισυμάνω απλά και όλους αυτούς που τώρα ντρέπονται που είναι Έλληνες. Αλλαγή ιθαγένειας παρακαλώ, τα μπογαλάκια σας και δρόμο...

Στερόπης είπε...

Ναί είναι έτσι όμως η Ευρώπη ολοένα και βυθίζεται.Που είναι όμως η λαμπερή Ελλάς να γίνει πάλι το προπύργιο της αναγέννησης?Τελικά οι βάρβαροι ολοένα και επικρατούν..Sun Knight τα λες πολυ καλα ,τολμώ να πώ απο το 1994 που πρωτοασχολήθηκα με τα κείμενα σου.Σε ευχαριστώ για τα σύνορα που οριοθέτησες( μουσικά ,θεωρητικά,κοινωνιολογικά)και προπάντων γιατί μου παρείχες έναν εσωτερικό ελιτισμό τόσα χρόνια μέσω των ακουσμάτων και των κειμένων σου που με έκανε σίγουρα δυνατότερο.Μακάρι να μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου κάποια στιγμή,να'σαι καλά.