1/2/18

MAΚΕΔONIA

Οι Μακεδόνες Έλληνες αποτελούν έναν ενδιάμεσο, αναπόσπαστο κρίκο στην μακρά φυλετική μας αλυσίδα, που ξεκινά από τους μυθικούς Ολύμπιους και καταλήγει στους σύγχρονους ουτιδανούς. Μυκηναίοι Έλληνες, Κλασικοί Έλληνες, Βυζαντινοί Έλληνες, Έλληνες της νεότερης Ανακατάκτησης της Πατρίδας, πλαισιώνουν γλωσσικά, βιολογικά, πολιτικά, αισθητικά και μεταφυσικά την κρίσιμη θέση των Μακεδόνων στην ιστορία. Κι αυτοί διακρίνονται από τους άλλους ένδοξους προγόνους μας ως αποφασιστικοί κατακτητές της ανατολής και δημιουργοί της Αλεξανδρινής εποχής.

Δεν επιλέγει κανείς ούτε τα γονίδια, ούτε τους γεννήτορές του. Η προσπάθεια αυτογνωσίας διευκολύνει την κατανόηση του παρόντος, δεν μπορεί όμως να μεταβάλλει το παρελθόν. Το ανιστόρητο, μεταμοντέρνο σύστημα εξουσίας παραβλέπει το προφανές αυτό αξίωμα μέσω του ψευδεπίγραφου «αυτοπροσδιορισμού». Η περίεργη αυτή έννοια, αποτελεί βασικό δικαίωμα προσώπων και κοινοτήτων και κατοχυρώνεται στα επίσημα κείμενα των διεθνών οργανισμών ακόμη κι όταν στηρίζεται σε αντιφυσικά δεδομένα και παράλογες θεωρίες. Κι αν αυτό το άθλιο και παρακμιακό Διευθυντήριο που μας καταδυναστεύει, επιτρέπει στους διαταραγμένους να προσδιορίζουν κατά βούληση το φύλο τους, γιατί να μην τους επιτρέπει επίσης να πλαστογραφούν την φυλή, το έθνος ή το όνομα που ικανοποιεί καλύτερα τις αυταπάτες τους;
 

Βεβαίως, καμιά ονομασία αλλοεθνών που περιλαμβάνει την λέξη Μακεδονία δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από εμάς. Ακόμη κι αν όλοι οι λαοί της οικουμένης αναγνωρίσουν ως μακεδονικό το σλαβικό κράτος που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας, εμείς οι Έλληνες όχι μόνον δεν θα συνηγορήσουμε στην αισχρή παραχάραξη της ιστορίας, αλλά δυναμικά θα την ανατρέψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Οι νεώτεροι Ισχυροί της Γης λησμονούν, λόγω της σύγχρονης κατάντιας μας, πως οι Έλληνες δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη έθνος ανάμεσα στα άλλα. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα του Ήλιου, κι ο Ήλιος είναι Ανίκητος, και στο πεδίο της αέναης μάχης του φωτός με το σκοτάδι, το άρμα του Ήλιου οδηγεί ο Αλέξανδρος των Ελλήνων. Η αρχαία Ελλάδα είναι το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού, εμπνευστής και δημιουργός της ποιοτικής υπεροχής της Δύσης. Μακροπρόθεσμα θα ξαναγίνουμε ηγεμονική δύναμη στην αυθεντική, ενωμένη Ευρώπη, και τότε θα επαναξιολογήσουμε τους φίλους και τους εχθρούς, τους αδύναμους και τους δυνατούς.

Η απόλυτη άρνησή μας στην πλαστογράφηση του ονόματος της Μακεδονίας μπορεί να εδράζεται σε αυτονόητους λόγους, καταφανείς και διακεκριμένους στη νοητική λειτουργία της συνείδησης, αλλά πηγάζει από μυστικές διαδικασίες, ακατέργαστες και τρικυμιώδεις στα βάθη του ασυνείδητου.
Ας προσέχουν λοιπόν οι αγράμματοι και οι ασεβείς. Γιατί όπως κηρύττει ο ποιητής, η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη... και στο τέλος, εμείς οι απειθείς, οι αγύριστοι και φαντασμένοι, θα επιβάλλουμε καινούργια τάξη στην χαοτική ειμαρμένη!






Η φωτογραφία: Παράσταση ανατέλλοντος Ηλίου (Μετόπη του ναού της Αθηνάς στο Ίλιον, αρχές 3ου αι. π.Χ.)
Sol Invictus: Μετά την κατάκτηση της Περσίας, ο Μίθρας, ενσαρκωμένος από τους Έλληνες γλύπτες, φέρει πάντα το πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο στίχος της αρχαίας ψυχής: Από την ποητική συλλογή του  Κ. Παλαμά, Ίαμβοι και ανάπαιστοι, 1897.
Αλίμονο: Οι αναρχικοί διεθνιστές που ξεπουλούν σήμερα τη χώρα, είναι χειρότεροι ακόμη κι από τους ανίκανους γραφειοκράτες που την πτώχευσαν.

5 σχόλια:

Saxon είπε...

Mε χαρα ειδα μια φωτογραφια οπαδων της ΑΕΚ με το πανο ''Μακεδονια Γη Ελληνικη''και διπλα μια σημαια των Μaiden!Oι Μεταλλαδες παντα πιστοι στα ιδεωδη της φυλης!https://newreport.gr/aulhtika/111038/pano-opadon-aek-makedonia-elliniki/

Ανώνυμος είπε...

Αναμένονταν από καιρό αυτό το κείμενο!!!

Hail!!!

Black Wind

Περιπλανώμενος είπε...

Μία σημείωση Ιππότη. Το κράτος των Σκοπίων είναι σλαβόφωνο και όχι σλαβικό.
Άλλωστε, οι απόγονοι του Ασπαρούχ Χαν και των τουρκάλβανων αποίκων, απέχουν κατά πολύ από το να χαρακτηρισθούν Σλάβοι.
Την απάντηση για το τι θα έπρεπε να τους συμβεί, την έδωσε ο Βασίλειος ο δεύτερος το 1014.

Ανώνυμος είπε...

Επωληθησαν!!

Talos είπε...

Αγαπητέ Sun Knight
Για πρώτη φορά μετά απο 25+ συναπτά έτη ανάγνωσης των κειμένων σου, με στενοχώρησες. Η αναφορά σου στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ώς ''Βυζάντιο'' πραγματικά με εξέπληξε. Δεν περίμενα ποτέ πως απο όλους εσύ θα έπεφτες θύμα της γερμανικής προπαγάνδας. Προπαγάνδα η οποία ξεκίνησε απο αναγεννησιακούς ψευδολόγιους οι οποίοι προσπαθούσαν να σφετεριστούν το ένδοξο όνομα της Ρωμης προς όφελος της αυτοκρατοριας- μορφώματος που ούτε Αγία, ούτε ρωμαική ηταν ποτέ. Τουναντίον συστάθηκε απο τα στίφη που ούρλιαζαν εξω απο τις πύλες της Ρώμης και εν τέλει κατάφεραν να σβήσουν το φως του πολιτισμού ρίχνοντας την ευρώπη στο σκοτάδι και την δεισιδαιμονία. Ένα σκοτάδι που άρχισε να υποχωρεί μονο ενώπιω του λύχνου του πολιτισμού που μετέφεραν οι κατακτημένοι και εξόριστοι πια αληθινοί χιλιετείς κληρονόμοι της Ρώμης στην Ιταλία.
Το να αποκαλούμε την Βασιλεία των Ρωμαίων, ''βυζάντιο'' δεν είναι λιγότερο τραγικό απο την υπεξαίρεση του ονόματος της Μακεδονίας απο ένα ψευδεπίγραφο κράτος.

Σε παρακαλώ πολύ, μην με ξαναστενοχωρήσεις έτσι.

Μετα τιμής
Ένας αναγνώστης από τα παλιά.