4/5/19

EUROPA PATRIA NOSTRA

«Το προκείμενο στην ιστορία είναι η ζωή και πάντοτε μόνο η ζωή, η φυλή, ο θρίαμβος της βούλησης για δύναμη, και όχι η νίκη αληθειών, εφευρέσεων ή του χρήματος. Η παγκόσμια ιστορία είναι η «Δευτέρα Παρουσία»: πάντοτε  έδινε δίκιο στην πιο δυνατή, πιο πλήρη ζωή, σε αυτή με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση· δίκιο σήμαινε δικαίωμα στην ύπαρξη, αδιάφορο αν αυτή μπορούσε να κριθεί ως δίκαιη και σωστή από την εγρήγορση.»

Δυνατή και πλήρης ζωή, αυτοπεποίθηση, δικαίωμα στην ύπαρξη, φυλή. Έννοιες, που δυστυχώς για την πλειονότητα των αλλοτριωμένων συμπολιτών μας έχουν απολέσει το νόημά τους. Οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι έχουν ξεχάσει πως η ζωή είναι νομοτελειακά συνυφασμένη με τη βούληση για δύναμη κι όταν αυτή παραλύσει, μαζί της χάνεται και το δικαίωμα στην ύπαρξη. Μια ασταμάτητη εσωτερική σήψη επιταχύνει την πορεία της παρακμής ήδη από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Το δημογραφικό πρόβλημα σε συνδυασμό με την απώλεια του ζωτικού ενστίκτου κυριαρχίας, υπονομεύουν το μέλλον της φυλής μας.

Στις δύσκολες ημέρες που έρχονται, καθώς οι τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις διευρύνουν την παγκοσμιοποίηση, τα παρακάτω θέματα θα αποδειχτούν κρίσιμα για την επιβίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

1. Το φυλετικό και μεταναστευτικό ζήτημα
Ο Πολιτισμός μας εδράζεται κυρίως στη φυλετική μας καταγωγή. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε μακροχρόνια πολιτική αύξησης των γεννήσεων όχι μόνον με κρατική επιχορήγηση του οικογενειακού προγραμματισμού αλλά και με σκληρές μεθόδους, όπως η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σε όσους εκούσια αρνούνται την τεκνοποίηση. Επιπλέον, καθώς είναι πλέον προφανές πως η ενδοκοινοτική πολυπολιτισμικότητα αφορά μόνον στην καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα παραμένει ανεπηρέαστη, πρέπει όχι μόνον να φραγεί η είσοδος των προσφύγων και των μεταναστών αλλά επίσης να απομακρυνθούν τα αφρικανικά και ασιατικά πλήθη που ήδη κατακλύζουν την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Άμεσα πρέπει να σταματήσουμε την αλλοίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού που οφείλεται στον χαμηλό ρυθμό γεννήσεων και την αθρόα υποδοχή αλλόφυλων μεταναστών.


2. Το ζήτημα της πολιτικής διακυβέρνησης
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να μεταρρυθμιστεί και με ταχεία πολιτική ενοποίηση να μετατραπεί σε μια πραγματική Συμπολιτεία των Ευρωπαϊκών Εθνών, απροκάλυπτα βασισμένη σε φυλετικά και πολιτιστικά θεμέλια.
Τρείς γενιές μετά τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, η γερασμένη κοινοβουλευτική δημοκρατία πρέπει να συμφιλιωθεί με τους παλιούς της αντιπάλους και να ενσωματώσει ολοκληρωτικά - φασιστικά, εθνικοσοσιαλιστικά, και ακόμη και κομμουνιστικά - στοιχεία πολιτεύματος, οργάνωσης και ιδεολογίας. Οι βασικές αρχές της ατομικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων της ιδιωτικής ζωής πρέπει να συνδεθούν ξανά με την βαρυσήμαντη υποχρέωση της συμμετοχής στο στρατό και στα δημόσια πράγματα. Νέας νοοτροπίας Πολίτες πρέπει να αναβαθμίσουν την στρατοκρατική αυθεντία με την επαναπροβολή των παραγκωνισμένων εννοιών της τιμής και της δόξας, του ηρωισμού και της αυτοθυσίας.

3. Το κοινωνιολογικό ζήτημα
Οι αγορές, η παραγωγή, η απασχόληση, η επιχειρηματικότητα, αποτελούν θέματα ήσσονος σημασίας. Ακόμη και η τέχνη, ο στρατός, η τεχνολογία και η εκπαίδευση έπονται της κύριας, ηθικής προτεραιότητας στον καθορισμό του νέου ορίζοντα των ιδεών.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται αναπροσαρμογή των βασικών κοινωνικών δομών και πυρηνικές αξίες που να αντανακλούν ξανά την κυριαρχική ηθική της Πατριαρχίας. Κι αυτό συνεπάγεται θεσμικές μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της εκθήλυνσης των κοινωνιών μας, που θα προσβλέπουν στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου και της σύνθεσης της οικογένειας, την επανεξέταση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των γυναικών, την περιθωριοποίηση της ομοφυλοφιλίας και τον δραστικό περιορισμό των εκκεντρικών μειονοτήτων.

Σύντομα θα λάβει τέλος η μακροχρόνια, πολιτική παραπλάνηση των εκατομμυρίων απλών Ευρωπαίων από το άθλιο Διευθυντήριο που εκπροσωπεί τα ταξικά συμφέροντα της διεθνιστικής πλουτοκρατίας, και τότε θα υπενθυμίσουμε σε όλους πως η δικαιοσύνη, η τάξη και ο νόμος αποτελούν κύρια προϋπόθεση των πολιτισμένων κοινωνιών.      
Κι ακόμη, θα αποσαφηνίσουμε ποιοί είναι οι αντίπαλοι της Ευρώπης στον παγκόσμιο στίβο κυριαρχίας, γιατί κατανοούμε την δική μας ενότητα μόνον όταν γνωρίζουμε ποιοί είναι οι άλλοι. Δεν υποτιμούμε τον εσωτερικό εχθρό που υποσκάπτει την πολιτιστική υπόσταση της Ευρώπης, όμως δίχως κοινό εξωτερικό εχθρό, ποτέ τα ευρωπαϊκά έθνη δεν θα καταφέρουν να ενωθούν, ούτε ενιαίος στρατός θα παρελάσει κάτω από μια κοινή Ευρωπαϊκή Σημαία.

Καθώς οι δυνάμεις του Χάους λυσσομανούν επιδιώκοντας την κατάρρευση της Δύσης, είναι μπροστά μας μονόδρομος η προετοιμασία μιας πανευρωπαϊκής Σταυροφορίας για τη σωτηρία του Πολιτισμού μας.








Το κείμενο της εισαγωγής: Από το εμβληματικό δοκίμιο φιλοσοφίας της ιστορίας του Oswald Spengler, Η Παρακμή της Δύσης (1922, μετάφραση Λ. Αναγνώστου).
Η εικόνα: Έργο του Jack Keay (The Crusaders Richard the Lionheart & Philip I of France, Gouache on Board, 1974), δημοσιευμένο στο περιοδικό Look and Learn #666. Από τη συλλογή μου.
Οι Ευρωεκλογές: Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενισχύσουν τα ποσοστά τους οι πατριωτικές παρατάξεις σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι δυνάμεις, που οι απάτριδες αναρχικοί και ψευτοπροοδευτικοί, χρησιμοποιώντας διαστρεβλωμένους ορισμούς, αποκαλούν «Ακροδεξιούς, Φασίστες, Εθνολαϊκιστές, Εθνικιστές, Ρατσιστές κλπ», πρέπει να εκδηλωθούν δυναμικά και να ανατρέψουν το σάπιο κατεστημένο που εκ των έσω καταστρέφει την Ευρώπη.
Ο παγκόσμιος πολιτισμός: Για το καλό της φυλετικής εξέλιξης της ανθρωπότητας ως βιολογικό είδος, πρέπει να επιδιώξουμε έναν διαχωρισμένο, πολυπολιτισμικό πλανήτη ανόμοιων φυλών, ανόμοιων εθνών και διαφορετικών ανθρώπων.
Το Μανιφέστο των ιδεών: ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (WAR FLAG, Μάϊος 2014).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως η μεγάλη χίμαιρα του περασμένου αιώνα ήταν η άνοδος και η πτώση του κομμουνισμού, έτσι στον αιώνα μας θα είναι η διάλυση της λεγόμενης Ευρωπαικής Ενωσης (στην ουσία μιας Γερμανικής Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

(Συνέχεια από το μόλις προηγούμενο σχόλιο- λόγω περιορισμού στον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων, το συνεχίζω με δεύτερο σχόλιο)

Η σημερινή επομένως Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά μια παραλλαγή του κομμουνισμού, αφού οι θέσεις των Illuminati, οι οποίες υιοθετήθηκαν από τον Κλίντον Ρούσβελτ, τον Μαρξ στη συνέχεια, και τους ταλμουδιστέν ιουδαίους(δήθεν κομμουνιστές) στην Σοβιετική Ένωση (όταν και υποδούλωσαν τον ρωσικό ορθόδοξο έθνος), αποτελούν και την ιδεολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δηλαδή, κατάργηση θρησκείας, υπερφορολόγηση, κατάργηση ιδιοκτησίας, όλα αυτά τα βιώνουμε σήμερα μέσω των μεταμφιεσμένων κομμουνιστών, που είναι οι σημερινοί σοσιαλδημοκράτες.

Οδεύουμε προς μια ευρωπαϊκή ενοποίηση επομένως, η οποία θα μετατρέψει την Ευρώπη σε ένα απέραντο προλεταριάτο φτωχών και άπορων πολιτών.
Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε αυτόν τον νέο ολοκληρωτισμό κομμουνιστικού τύπου, είναι η διατήρηση της Ευρώπης των εθνών-κρατών, γι' αυτό και πράγματι οι φετινές ευρωεκλογές είναι ίσως οι κρισιμότερες από το ξεκίνημα της δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

SUN W KNIGHT είπε...

Νομίζω πως όσοι παρακολούθησαν την Eurovision - τουλάχιστον τους αντιπροσώπους της Σουηδίας και της Γαλλίας - κατανόησαν μονομιάς πόσο βαθιά αρρωστημένη είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα...

Allobrogix είπε...

Χαίρε Ιππότη του Ήλιου!

Magna Europa est patria nostra.

Μια Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία, μια παγκόσμια δύναμη χωρίς παγκόσμια συμφέροντα, στραμμένη προς το εσωτερικό της πλούτο, τιμωρός και προστάτιδα.

Τα έθνη-κράτη ήταν το πολιτειακό μόρφωμα των επαναστατημένων μικροαστών του 19ου. Η ταπείνωση της αριστοκρατίας και η νίκη του έμπορα. Ο εθνικισμός κρατών στην Ευρώπη και ο αφύσικος διαχωρισμός των Ευρωπαϊκών φυλών με σύνορα είναι τα πρώτα εμπόδια για την Ευρωπαϊκή αφύπνιση.

Οι Ευρωσκεπτικιστές είναι οι μικροαστοί του σήμερα που δημαγωγούν την μετριότητα του εμποράκου. Μιας μίζερης οικονομοκρατίας που θα πνίξει τον ευρωκεντρισμό μας.

Όχι σε μια Ευρώπη των εθνών. Ναι σε μια Ευρώπη των φυλών.

Ρωμανός Αλλοβρόγης.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Πολιτισμός μας εδράζεται κυρίως στη φυλετική μας καταγωγή"...ποιος το λεει αυτο; Ο Γκυντερ, ο Γκομπινω, ο Τσαμπερλαιν κλπ παλαβοι που μεχρι και ο μεγιστος Ιουλιος Εβολα τους απερριπτε; Δυο ειναι οι συγχρονοι επιστημονες που τεκμηριωσαν την γενετικη συνεχεια(συνεχεια, οχι αναλλοιωτο που νομιζουν μερικοι ανεγκεφαλοι...) του ελληνικου εθνους απο την αρχαιοτητα εως σημερα. Ο Αρης Πουλιανος στην ανθρωπολογια με το βιβλιο του "Η Προελευση Των Ελληνων" και ο Κωνσταντινος Τριανταφυλλιδης στην γενετικη πληθυσμων, με το βιβλιο του "Η Γενετικη Ιστορια της Ελλαδας, Το DNA των Ελληνων". Και οι δυο απορριπτουν τον παραγοντα "φυλη" ως αποκλειστικο η εστω κυριο φορεα της δημιουργιας πολιτισμου!

Ανώνυμος είπε...

Ιππότη εκπλήσσομαι που παρακολούθησες τη Eurovision. Εκείνη την ώρα απέτια φόρο τιμής στον μεγάλο R.J. Dio…



Black Wind

Eric Draven είπε...

[The goddess speaks:]
"My son. War is forever. He's the father of all men
But brothers once united will stand as one again
My touch was felt in Dublin, my voice was heard in Spain
Ten thousand years may pass by, but this fortress shall remain"

There are shadows over Athens and Rome still lies in flames
In these days when need is great, there's no heroes there's no saints
And when the night is darkest, Prometheus' torch will burn
And the goddess on her white bull
though she never left - returns...

Με Τιμή, Δύναμη και Αγάπη. Σ΄ ευχαριστώ Sun Knight.