21/9/23

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Στον Δυτικό Κόσμο, εδώ και αρκετά χρόνια διαδραματίζονται εξωφρενικά γεγονότα. Η αριστερή πολιτική ορθότητα έχει διαβρώσει ανεπανόρθωτα τον κοινωνικό ιστό εξαρθρώνοντας τα πολιτισμικά πρότυπα της ιστορικής μας κληρονομιάς. Υπό το πρίσμα μιας ανεμπόδιστης και μόνιμης αμφισβήτησης υπονομεύονται όχι μόνο τα δομικά στοιχεία της Δύσης, αλλά η ίδια η υπόσταση των ιστορικών εθνών της και ακόμη τα πλέον στοιχειώδη χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους.                                 

Στην μεγαλύτερη Δημοκρατία της Δύσης, το αμερικανικό Δημοκρατικό Κόμμα κυριαρχείται από την ριζοσπαστική αριστερά και τις αλλοπρόσαλλες εμμονές της: Απαξίωση των πατέρων και ιδρυτών της χώρας, μίσος κατά της λευκής φυλής και επιβολή των φυλετικών μειονοτήτων, νεοφεμινισμός και εχθρότητα προς τους ετεροφυλόφιλους άρρενες, ακύρωση των φυσικών φύλων και υιοθέτηση διεστραμμένων ταυτοτήτων, μεθοδική αποδυτικοποίηση της αμερικανικής κουλτούρας. Υπό αυτό το πρίσμα δεν είναι περίεργο που η αντιπαράθεση με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει πάρει διαστάσεις εμφυλίου πολέμου. Στα θολά μάτια των woke αριστερών οι συντηρητικοί λευκοί αμερικανοί φαντάζουν εχθρικοί φασίστες και ακροδεξιοί.

Το ίδιο αριστερό κέντρο εξουσίας που κυβερνάει τις Ηνωμένες Πολιτείες μολύνει τον ορίζοντα των ιδεών και στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Ελέγχοντας τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και το εκπαιδευτικό σύστημα, η κοσμοπολίτικη γραφειοκρατία της ΕΕ υποσκάπτει την λευκή φυλετική συνείδηση ενώ ταυτόχρονα αποκόπτει τις νεότερες γενιές από την ιστορική συνέχεια των ένδοξων προγόνων μας. Η ευρωκεντρική θεώρηση του κόσμου αποκαθηλώνεται από τους ίδιους τους εκφυλισμένους Ευρωπαίους που αποσυντίθενται σε μια αυτοκτονική δυστοπία: Μαλάκυνση, γήρανση, εκθήλυνση, εθνομηδενισμός, και μέσω της μαζικής μετανάστευσης, αντικατάσταση των ντόπιων, λευκών και χριστιανικών λαών από μουσουλμανικούς και αλλόφυλους πληθυσμούς.

Στην Ελλάδα η νέα αριστερά επίσης επικρατεί και μεταλλάσσεται. Δεν υπάρχει πλέον μεγάλη δεξιά παράταξη και η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα το κύριο αριστερό κόμμα στη χώρα. Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ συνθέτουν τη συνεπή μεταγραφή στην ελληνική επικράτεια της πολυπολιτισμικής αθλιότητας του Democratic Party των ΗΠΑ. Το πατριωτικό και εθνικοσοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος είναι μόνον μια μακρυνή ανάμνηση σαράντα χρόνων προσαρμογής. Οι Κομμουνιστές θυμίζουν μουσειακό απολίθωμα και τα μικρά δεξιά κόμματα παραμένουν κακόγουστοι πολιτικοί σχηματισμοί δίχως υπόβαθρο και προοπτική. Και ως επιστέγασμα σε όλα αυτά, η πρόσφατη, επιδεικτική επιβράβευση της ομοφυλοφιλίας στο αρχηγικό επίπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης προμηνύει τα χειρότερα, ευτράπελα και τραγελαφικά.

Στο τέλος του δρόμου, το μέλλον της Δύσης διαγράφεται ζοφερό. Και όσοι διατηρούμε σώας τας φρένας πρέπει να διαφυλάξουμε τα θεμέλια του πολιτισμού μας ελπίζοντας και αναμένοντας... Μήπως και έρθει ο μέγας άνδρας, ο ήρωας οδηγητής, ο σωτήρας που στο πρόσωπό του θα συγκλίνουν οι εναπομείνασες ηθικές και πνευματικές δυνάμεις της τελευταίας μας εποχής...

 

 

 



Ο πίνακας: GAS, του αμερικανού ζωγράφου Edward Hopper (λάδι σε καμβά, 1940). Σταθμός ανεφοδιασμού. Το τελευταίο φυλάκιο στην άκρη του δρόμου, στα σύνορα ημέρας και νύχτας, στη νοητή γραμμή που διαχωρίζει φύση και πολιτισμό.

Αριστερά και Δεξιά: Είναι προφανές πως οι όροι και οι έννοιες έχουν πλέον αλλάξει. Δεν καθορίζουν οι οικονομικές ανισότητες τη βασική διαφορά των τάξεων αλλά κοινωνιολογικές κατηγορίες ψευδοθρησκευτικού τύπου. Οι οικονομικές ελίτ είναι τόσο διχασμένες όσο και η υπόλοιπη κοινωνία.

Στις ΗΠΑ: Είναι ζωτικής σημασίας η επανεκλογή του Donald Trump παρά τις όποιες ενστάσεις. Υποθέτω πως ο ίδιος έχει πλέον πλήρη επίγνωση του διακυβεύματος και της απειλής που αντιπροσωπεύει το κίνημα της μνησίκακης “left woke”, ώστε να λάβει δραστικά μέτρα.

Λευκοί Άνδρες: War Flag, Ιανουάριος 2021.           

Οδηγίες προς ναυτιλομένους (επίδοξους ψηφοφόρους): Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να κολλάμε στις επιμέρους αρνητικές λεπτομέρειες απέχοντας από πολιτικές επιλογές. Σε όλες τις μελλοντικές εκλογές ελέγχουμε κατά πόσο πληρούνται τουλάχιστον 3 βασικά κριτήρια ιδεολογικής συμβατότητας των υποψήφιων πολιτικών σχηματισμών: α) Ενίσχυση της Πατριαρχίας, της κλασσικής πυρηνικής οικογένειας και των γεννήσεων - ακύρωση του φεμινισμού και της προβολής των ΛΟΑΤΚΙ, β) Ενίσχυση της λευκής, εθνικής και φυλετικής συνείδησης - ακύρωση της μετανάστευσης και της ενσωμάτωσης των ξένων, και γ) Ενίσχυση του ριζοσπαστικού αριστοκρατισμού, της κριτικής σκέψης, της προσωπικής ελευθερίας και της θεμελιώδους εξατομίκευσης - ακύρωση του θεοκρατικού και μαζανθρωπικού ολοκληρωτισμού.                                  

10 σχόλια:

Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Μια διευκρίνηση. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα μεταμοντέρνο προϊόν της πολιτικής θεωρίας του κλασικού φιλελευθερισμού. Δεν είναι προϊόν του κλασικού σοσιαλισμού και, ασφαλώς, είναι εχθρική προς τις θέσεις του αντιδιαφωτιστικού ρομαντικού συντηρητισμού.

Συνεπώς η Αριστερά που υιοθετεί και απλώνει επιτακτικά την πολιτική ορθότητα είναι η Αριστερά της φιλελεύθερης ιδεολογικής ηγεμονίας του δυτικού (και όχι μόνο πλέον, σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης) κόσμου. Αριστερά και Δεξιά είναι δυο πόλοι της ίδιας ιδεολογίας. Δηλαδή του φιλελευθερισμού.

Ας μην ψάχνουμε στην Δεξιά λύσεις. Η Δεξιά είναι μέρος του προβλήματος εφόσον αποδέχεται την καπιταλιστική οργάνωση και όσα αυτή συνεπάγεται (με πρώτο όλων την κυριαρχία του οικονομικού στοιχείου σε βάρος του εθνικού, του κοινωνικού και του πολιτικού).

Η λύση μπορεί να αναζητηθεί στον συντηρητικό ρομαντικό εθνικισμό, στον παραδοσιοκρατικό νεοφασισμό, σε εθνικομπολσεβικικά σχήματα διαμορφωμένα από κλασικούς σοσιαλιστές που αποκτούν πατριωτική συνείδηση και ενώνονται με εθνικιστές, σε παραδοσιοκρατικά οικολογικά και εθνοαναρχικά μοντέλα.

Ανώνυμος είπε...

Λευκή φυλετική συνείδηση...Λες και υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο! Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι υπήρξε τέτοια ιδεοληψία (ίσως όταν καποιοι ηλίθιοι Ευρωπαίοι ακολουθούσαν τυφλά έναν Αυστριακό που δήθεν νοιαζόταν για την Ευρώπη, αλλά στην ουσία τον ένοιαζε μόνο η γερμανική κρατική ισχύς και η κυριαρχία στην Ευρώπη), που μπορεί να εδραστεί μια τέτοια συνείδηση; Όταν τα περισσότερα έθνη της Ευρώπης, ιστορικά έχουν υποφέρει περισσότερο από επιδρομές/κατακτήσεις άλλων Ευρωπαίων, παρά από "αλλόφυλους", πως θα διαμορφώσουν συνείδηση με βάση το χρώμα και τη "φυλή"; Εκτός αυτού, για να σφυρηλατηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να υπάρχουν κάποια σαφή όρια και διαφοροποιήσεις. Που αρχίζει και που τελειώνει η λευκή φυλή; Είναι μόνο οι Ευρωπαίοι; Αν ναι, σε ποια "φυλή" ανήκουν λαοί όπως οι Αρμένιοι, (σημερινοί) Τούρκοι, Σύριοι, Ιορδανοί, Παλαιστίνιοι, Λιβανέζοι, Ιρανοί, Ιρακινοί, Σαουδάραβες, Αιγύπτιοι, Λίβυοι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Ινδοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί; Και τι γίνεται με ευρωπαικούς λαούς που αποδεδειγμένα έχουν ποσοστό (μικρό ή μεγάλο) από ασιατικό αίμα, όπως οι Ούγγροι, Βούλγαροι, Εσθονοί, Φινλανδοί και Ισπανοί;

Reactive mind είπε...

Δεν είμαστε αριστεροί οι δεξιοί, είμαστε ενάντια στην κολεκτιβοποιηση, είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού όπου ή ομάδα πολτοποιει το άτομο, όπως έγινε σε κάθε αριστερή ή δεξιά μεσιανικη προσπαθεια επίδοξων σωτηρων μέχρι τώρα.
Είμαστε υπέρ του ατόμου, του individual, που μετέχει σε ομάδες ως ξεχωριστή οντότητα προς έναν αξιόλογο σκοπό.

Ο sunwarflag πέρασε στον μαχητικό πολιτικό λόγο.
Δεκτον δεδομενης της κρισιμότητας της κατάστασης.

Δεν μπορώ να μην σχολιασω την άνοδο ενός αγνώστου τύπου σε μία θέση αρχηγου κόμματος, και μάλιστα μεσω ψηφοφοριας, με μόνο πιθανά προσόν την ερωτική του προτίμηση.

Και δεν μπορώ να μην σχολιασω την λανθάνουσα πατριαρχική αντίληψη των ψηφοφόρων του κομματος , που προτίμησαν να εκλέξουν έναν άνδρα έστω και ομοφιλοφυλο, έναντι μιας πιθανά πολύ ικανοτερης γυναικας για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιθανά μελλοντικης κυβέρνησης της χώρας.

Ο Θεός μαζί μας

Καλλίμαχος είπε...

Δεν υπάρχει λευκή φυλετική συνείδηση. Ο όρος είναι αδόκιμος. Το κρέας δεν έχει συνείδηση, παρά μόνο εκπαιδεύεται - κατά πως ορίζουν τα φιλελέφτ εκπαιδευτήρια και διασκεδαστήρια. Αν το χρώμα της σάρκας καθόριζε την συνείδηση, τότε δεν θα υπήρχαν αναρχοαριστεροί. Αν η καταγωγή καθόριζε το νου και την ψυχή, τότε δεν θα υπήρχαν γενίτσαροι.

Τέτοιου είδους αμερικανιές προέρχονται κατευθείαν από την μήτρα του υλισμού και καταναλωτισμού, που βρίσκεται στην ψευδεπίγραφη 'Δύση'. Εκεί βράζουν όλοι στα καζάνια του ατομισμού και της μαζοποίησης (όχι, δεν είναι αντώνυμα αλλά συνώνυμα), της αμαθείας και του πολυπολιτισμού - γι αυτό και έχουν ανάγει την ξανθή τρίχα σε σύμβολό τους και σημαία. Εμείς εδώ έχουμε, ακόμη, άλλες μονάδες μέτρησης.

Εμείς δεν λέμε Λευκός, αλλά Ευρωπαίος. Δεν λέμε Φυλή, αλλά Έθνος. Δεν εστιάζουμε στη σάρκα, αλλά την συμπληρώνουμε με νου και ψυχή. Όμαιμόν τε και ομόγλωσσον, θεών ιδρύματα κοινά, ήθεά τε ομότροπα.

Τώρα, όσοι αντιλαμβάνονται το "λευκή φυλή" ως όρο ενωτικό του ευρωγενή ανθρώπου όπως αυτός βρίσκεται σκορπισμένος στις 4 γωνιές της υφηλίου, μάλλον δεν γνωρίζουν ότι ο αγγλοσαξωνικός τραϊμπαλισμός αντιλαμβάνεται την... λευκάδα με χρωματολόγιο, όπου οι Μεσογειακοί τοποθετούνται σταθερότατα στο ενδιάμεσο Γερμανών και Αφρικανών. Ακριβώς έτσι νομίζει σύσσωμη η ιντελιγκέντσια του white nationalist χώρου, από τον David Duke, στους Greg Johnson και Jared Taylor, ακόμη κι αν δεν το 'φωνάζουν' δημοσίως. Παρεμπιπτόντως, ο Chris Patsalos εκδιώχθη από το Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα επειδή το χρώμα του απεδείχθη πολύ σκούρο. Οι δε Σλαύοι είναι, γι αυτούς, υπάνθρωποι.

Ο Τραμπ είναι ο Αμνός του Θεού: ό'τι πρέπει για θυσία αλλά για τίποτε άλλο.
Η αλλαγή θα έρθει από την Ευρώπη.

SUN W KNIGHT είπε...


Υπενθυμίζω τα 3 βασικά κριτήρια:
ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ.

Και σε δεύτερο επίπεδο, προσθέτω μια ακόμη, συμπληρωματική τριάδα:
ΑΙΣΘΗΤΙΣΜΌΣ, ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ, ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ.

aerostatik είπε...

Προτιμώ τον "ξεπεσμένο ριζοσπαστικό αριστοκρατισμό"

Ανώνυμος είπε...

Απο ΑντιΝατοικος:
Μαλλον ο SunKnight με τον ορο "Λευκος" εννοει τους ανα τον κοσμο Ευρωπαιους που ενστερνιζονται τα υψηλα ιδεωδη της Ευρωπαικης κουλτουρας.... δλδ... ελευθερη σκεψη, ανθρωπισμος, αγαπη για το ωραιο...
Σωστα τα εθεσε τα 3 βασικα κριτηρια.... Απο την αλλη ομως υπαρχουν και πολλοι ευρωπαικης καταγωγης εκφυλοι και ανηθικοι... αρα το προβλημα δεν ειναι τοσο "φυλετικο", οσο πνευματικο...
Εγω προσωπικα προτιμω να ζησω σε ενα μελλοντικο κρατος με ολους τους καλους ευρωπαιους παρα στην σημερινη παρηκμασμενη μπανανια...
Μια παρατηρηση: Νομιζω οτι τα κρατη και οι λαοι τους, της κεντρικης - ανατολικης Ευρωπης που βγηκαν απο το Αν. μπλογκ, ειναι πολυ λιγοτερο "εκφυλισμενα" και αρκετα πιο "παραδοσιοκρατικα" σε σχεση με τα κρατη - λαους δυτικης - βορειας ευρωπης...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.